ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
4 Ντομάτες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
Ρίγανη
50γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
4 Ντομάτες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
Ρίγανη
50γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Ψιλοκόβουμε τις 2 ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Τις άλλες δύο τις λιώνουμε στο μούλτι μαζί με το πολτό σκόρδου και το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε το βασιλικό και τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και αν θέλουμε ρίχνουμε φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: