ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
2 Κρεμμύδια τριμμένα
Κανέλα
Ρίγανη
Δυόσμο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
400γρ. Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
2 Κρεμμύδια τριμμένα
Κανέλα
Ρίγανη
Δυόσμο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
400γρ. Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τις ντομάτες με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Πρέπει να έχουμε ένα πηχτό χυλό.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες και από τις δύο πλευρές.
- Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: