ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
400ml. Κρέμα γάλακτος
Λίγο αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
400ml. Κρέμα γάλακτος
Λίγο αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας το στεγνώνουμε και το αλευρώνουμε ελαφρά. Το σοτάρουμε στο λάδι και το βγάζουμε στην άκρη. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μπέικον και τα μανιτάρια, ξαναβάζουμε τα φιλέτα και σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για μισή ώρα. Ρίχνουμε το μαϊντανό και τη κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, τη πάπρικα και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ακόμη.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπαζάτι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: