ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
1 Κουταλιά σούπας μέλι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
1 Κουταλιά σούπας μέλι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι να αλλάξει χρώμα. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε να καραμελώσει το κρεμμύδι και ρίχνουμε το ξύδι.
- Βάζουμε τις ντομάτες και αλατίζουμε, βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Λίγο πριν κατεβάζουμε από τη φωτιά πασπαλίζουμε με πιπέρι και ρίγανη.
- Βράζουμε τα μακαρόνια να είναι al dente τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στη σάλτσα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: