ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
5 Αβγά
125γρ. Γιαούρτι
2 Βανίλιες
1 Πρέζα αλάτι
400γρ. Γάλα εβαπορέ
500γρ. Αλεύρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη,.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις βανίλιες, το γιαούρτι, το αλάτι και το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού, Προσθέτουμε εναλλάξ μικρές ποσότητες από αλεύρι και από το γάλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί. Ψήνουμε στις αντιστάσεις για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: