ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Λίτρο γάλα
250γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
250γρ. Ζάχαρη
40γρ. Βούτυρο
6 Αβγά χτυπημένα
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Λίτρο γάλα
250γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
250γρ. Ζάχαρη
40γρ. Βούτυρο
6 Αβγά χτυπημένα
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να κρυώσει.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη βανίλια. Τα ρίχνουμε στη κρέμα και ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Απλώνουμε τη κρέμα.
- Ψήνουμε για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: