ΥΛΙΚΑ
300γρ. Φέτα κομμένη σε φέτες
150γρ. Κασέρι τριμμένο
2 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Φέτα κομμένη σε φέτες
150γρ. Κασέρι τριμμένο
2 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις μισές ντομάτες. Τις μισές πιπεριές και στρώνουμε τη φέτα. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μισό κασέρι.
- Σκεπάζουμε με τις μισές πιπεριές, καλύπτουμε με τις υπόλοιπες ντομάτες, πασπαλίζουμε με τι υπόλοιπο κασέρι και λίγη ρίγανη.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: