ΥΛΙΚΑ
550γρ. Αλεύρι
70γρ. Ζάχαρη
150γρ. Νερό
120γρ. Ηλιέλαιο
140γρ. Μέλι
200γρ. Σταφίδες
5γρ. Αμμωνία
3γρ. Σόδα
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 Πρέζα γαρύφαλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το νερό, το ηλιέλαιο, το μέλι, χτυπώντας στο μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σόδα, το αλάτι, την αμμωνία, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Προσθέτουμε το αλεύρι και τις σταφίδες. Πλάθουμε στρογγυλά και λεπτά μπισκότα και τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
550γρ. Αλεύρι
70γρ. Ζάχαρη
150γρ. Νερό
120γρ. Ηλιέλαιο
140γρ. Μέλι
200γρ. Σταφίδες
5γρ. Αμμωνία
3γρ. Σόδα
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 Πρέζα γαρύφαλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το νερό, το ηλιέλαιο, το μέλι, χτυπώντας στο μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σόδα, το αλάτι, την αμμωνία, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Προσθέτουμε το αλεύρι και τις σταφίδες. Πλάθουμε στρογγυλά και λεπτά μπισκότα και τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: