ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
1 Σφηνάκι μέλι
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
1 Σφηνάκι μέλι
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε τη πάπρικα και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε που και που μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και να αρχίσει να ψήνεται.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη σος. Αφού έχει ψηθεί το κοτόπουλο ρίχνουμε τη σος στο τηγάνι και αφήνουμε για 2 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε ρύζι μπασμάτι ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: