ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
1 Κοτόπουλο
2 Κρεμμύδια
2 Πιπεριές
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
1 Κουταλιά σούπας πελτέ
2 Αβγά
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φλιτζάνι του καφέ γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
1 Κοτόπουλο
2 Κρεμμύδια
2 Πιπεριές
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
1 Κουταλιά σούπας πελτέ
2 Αβγά
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φλιτζάνι του καφέ γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό. Όταν κρυώσει το ξεκοκαλίζουμε και το ψιλοκόβουμε.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τον πελτέ και τη ντομάτα. Το αφήνουμε για λίγο να σωθούν τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τον άνηθο και το μαϊντανό.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε το κοτόπουλο και τα αβγά χτυπημένα, ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα, λαδωμένα.
- Απλώνουμε τη γέμιση.
- Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα και χαράζουμε σε κομμάτια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: