ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μακαρόνια
10 Ντοματίνια
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1/2 Κούπα ροδέλες ελιάς
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό μακαρόνια
10 Ντοματίνια
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1/2 Κούπα ροδέλες ελιάς
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ροδέλες ελιάς και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το βαλσάμικο, αλάτι, ρίγανη και σβήνουμε τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: