ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Ελαιόλαδο
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
1 Κουταλιά της σούπας κέτσαπ
500γρ. Πικάντικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Ελαιόλαδο
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
1 Κουταλιά της σούπας κέτσαπ
500γρ. Πικάντικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το χοιρινό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Όταν πάρει χρώμα συμπληρώνουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε να πάρει και αυτό χρώμα.
- Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και μισό ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι, ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: