Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
10 Φέτες ζαμπόν
10 Φέτες μπέικον
200γρ. Μανιτάρια σε φέτες
2 Φλιτζάνια γάλα
100γρ. Τριμμένα τυριά
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε. Σε ένα αντολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ζαμπόν και το μπέικον τα οποία έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα τυριά.Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το μείγμα των αλλαντικών και ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε εκτός φούρνου να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: