ΥΛΙΚΑ
4 Κολοκυθάκια τριμμένα
4 Φρυγανιές τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Αβγό
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Κολοκυθάκια τριμμένα
4 Φρυγανιές τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Αβγό
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα στραγγίζουμε καλά. Τα βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε το μπολ για μία ώρα στο ψυγείο.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: