ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό Μύδια καθαρισμένα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Πάπρικα γλυκιά
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό Μύδια καθαρισμένα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Πάπρικα γλυκιά
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Βάζουμε τη πάπρικα και το πελτέ ντομάτας και τα καβουρντίζουμε.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα μύδια και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: