Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λιγκουίνι
500ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.
  • Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: