ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λιγκουίνι
500ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Λιγκουίνι
500ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: