ΥΛΙΚΑ
120γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
Πιπέρι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 Αβγά
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
120γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
Πιπέρι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 Αβγά
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνουμε με λαδόκολλα μία φόρμα για κέικ. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον και το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα, το μπέικιν και το πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα αβγά και το ελαιόλαδο και το ρίχνουμε στο αλεύρι.
- Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το τυρί και το μπέικον και ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το απλώνουμε στη φόρμα και ψήνουμε για 45 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και κόβουμε σε φέτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: