ΥΛΙΚΑ
4 Τριμμένες φρυγανιές
50γρ. Αμύγδαλα καβουρντισμένα και τριμμένα
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
4 Αβγά
1 Ποτήρι κρασιού σόδα αναψυκτικό
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 Ποτήρια νερό
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Τριμμένες φρυγανιές
50γρ. Αμύγδαλα καβουρντισμένα και τριμμένα
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
4 Αβγά
1 Ποτήρι κρασιού σόδα αναψυκτικό
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 Ποτήρια νερό
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη φρυγανιά και το αμύγδαλο.
- Ρίχνουμε τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
- Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά.
- Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και ρίχνουμε το σιρόπι.
Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ? ΜΟΝΟ 50 ΓΡ?
ΑπάντησηΔιαγραφή