ΥΛΙΚΑ
250γρ. Γιαούρτι
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
2 Αβγά
1 Ασπάδι
1/2 Φλιτζάνι σπορέλαιο
2 Βανίλιες
1 Πρέζα αλάτι
3 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγο μαχλέπι
500γρ. Αλεύρι
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Γιαούρτι
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
2 Αβγά
1 Ασπάδι
1/2 Φλιτζάνι σπορέλαιο
2 Βανίλιες
1 Πρέζα αλάτι
3 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγο μαχλέπι
500γρ. Αλεύρι
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αβγά και το ασπράδι. Προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε το σπορέλαιο.
- Προσθέτουμε το αλάτι, τις βανίλιες, το μοσχοκάρυδο, το μαχλέπι, το μπέικιν και το αλεύρι. Πρέπει να έχουμε μία μαλακή ζύμη.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια και ανακατεύουμε τον κρόκο με λίγο νερό και αλείφουμε τα κουλουράκια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: