ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
200γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
200γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου για 1 λεπτό. Ρίχνουμε τις πένες τις οποίες παίρνουμε με τρυπητή κουτάλα από τη κατσαρόλα που βράζουν.
- Ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με πιπέρι, ρίχνουμε το μαϊντανό και το γιαούρτι, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: