ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
10-12 Πιπεριές κέρατο κομμένες στη μέση
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκού κρασί
1/2 Ποτήρι κρασιού νερό
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιάς σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
10-12 Πιπεριές κέρατο κομμένες στη μέση
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκού κρασί
1/2 Ποτήρι κρασιού νερό
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιάς σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: