ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό Μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε φετάκια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγο κρασί λευκό
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό Μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε φετάκια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγο κρασί λευκό
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το κρέας. Το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές.
- Αλατοπιπερώνουμε, και βάζουμε το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Διαλύουμε τη μουστάρδα μέσα στο κρασί.
- Αφήνουμε το κρέας για 5 λεπτά περίπου να σοταριστεί πολύ καλά. και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε να βράσει το κρέας για λίγα λεπτά ακόμη, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: