ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50ml. Κόκκινο κρασί
400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένο τυρί για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50ml. Κόκκινο κρασί
400γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένο τυρί για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τις πένες να γίνουν al dente.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη ψιλοκομμένη πιπεριά. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, τη ρίγανη και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει η σάλτσα για 20 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις πένες μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: