ΥΛΙΚΑ
125γρ. Μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
50γρ. Βούτυρο
12 Μπισκότα γεμιστά με πορτοκάλι σπασμένα
100γρ. Σταφίδες
2 Κουταλιές ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
125γρ. Μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
50γρ. Βούτυρο
12 Μπισκότα γεμιστά με πορτοκάλι σπασμένα
100γρ. Σταφίδες
2 Κουταλιές ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.
- Πλάθουμε σε κύλινδρο σαν σαλάμι και τυλίγουμε το γλυκό σε λαδόκολλα. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
- Κοσκινίζουμε την άχνη σε μία πιατέλα. Ξετυλίγουμε το γλυκού και το κυλάμε πάνω στην άχνη.
- Κόβουμε το γλυκό σε φέτες και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: