ΥΛΙΚΑ
200γρ. Κουβερτούρα
6 Αβγά
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Κουβερτούρα
6 Αβγά
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε τη κουβερτούρα, τη βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας νερό. Ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει.
- Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους.
- Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι στο μίξερ να γίνει σφιχτή μαρέγκα.
- Ρίχνουμε τους κρόκους στη σοκολάτα και ανακατεύουμε ζωηρά με το σύρμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και βάζουμε σταδιακά τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.
- Σερβίρουμε σε μπολ ή ποτήρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: