ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
1/2 Κούπα ελαιόλαδο
10 Φρυγανιές τριμμένες
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κιλό πατάτες
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
1/2 Κούπα ελαιόλαδο
10 Φρυγανιές τριμμένες
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κιλό πατάτες
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για μπιφτέκια σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τις απλώνουμε σε ένα ταψί, τις αλατοπιπερώνουμε. Φτιάχνουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε επάνω από τις πατάτες. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα και λίγο ελαιόλαδο και περιχύνουμε το φαγητό. Ψήνουμε για μία ώρα στους 200 βαθμούς και περίπου στη μισή ώρα γυρίζουμε τα μπιφτέκια για να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: