ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
200γρ, Μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Δενδρολίβανο
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
300ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
200γρ, Μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Δενδρολίβανο
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
300ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ή μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, ίσως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.
- Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τη φέτα, αφήνουμε άλλα δύο λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: