ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Χωριάτικο λουκάνικο σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
150γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Χωριάτικο λουκάνικο σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
150γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, στη συνέχεια ρίχνουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Στο τέλος ρίχνουμε τα μανιτάρια.
- Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, αλάτι πιπέρι και τη ρίγανη. Βράζουμε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και όταν είναι έτοιμη η σάλτσα τα ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε μια δυο φορές και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: