ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας λάδι
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Αβγό
3 Κουταλιές της σούπας γάλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
400γρ. Φέτα χοντροκομμένη
Λάδι για το τηγάνι
Νερό όσο χρειαστεί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας λάδι
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Αβγό
3 Κουταλιές της σούπας γάλα
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
400γρ. Φέτα χοντροκομμένη
Λάδι για το τηγάνι
Νερό όσο χρειαστεί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε ένα πηχτό χυλό.
- Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας μέρος από το χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το λάδι που έχει κάψει καλά. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και βγάζουμε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: