ΥΛΙΚΑ
250γρ. Αλεύρι
130γρ. Ζάχαρη άχνη
150γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
4 Αβγά
200γρ. Ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Αλεύρι
130γρ. Ζάχαρη άχνη
150γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
4 Αβγά
200γρ. Ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, την άχνη και το βούτυρο. Πρέπει να έχουμε μία μαλακή ζύμη την οποία απλώνουμε σε μία ταρτιέρα. Ψήνουμε για 25 λεπτά.
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Προσθέτουμε το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τη γέμιση επάνω στη βάση.Ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: