ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
500γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
250γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
4 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
Ρίγανη
Πιπέρι
1 Αβγό
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το ζαμπόν, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνουμε το κέτσαπ και ρίχνουμε τη γέμιση.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο τυλίγουμε τις άκρες και αλείφουμε το χτυπημένο αβγό, πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
2 Φύλλα σφολιάτας
500γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
250γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
4 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
Ρίγανη
Πιπέρι
1 Αβγό
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το ζαμπόν, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνουμε το κέτσαπ και ρίχνουμε τη γέμιση.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο τυλίγουμε τις άκρες και αλείφουμε το χτυπημένο αβγό, πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: