ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1/2 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
250γρ. Χαλούμι κομμένο σε κυβάκια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1/2 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
250γρ. Χαλούμι κομμένο σε κυβάκια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό, το λουκάνικο και τις πιπεριές.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
- 5 λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το χαλούμι.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: