ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο ταλιατέλες
500γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο ταλιατέλες
500γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε το κιμά στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κονιάκ.
- Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το μοσχοκάρυδο, τη κανέλα και το αλατοπίπερο.
- Ρίχνουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά.Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Σερβίρουμε σε πιατέλα και από πάνω τον κιμά, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: