ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτα γλώσσας
1 Κιλό πατάτες
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπούκοβο
1 Πρέζα κανέλα
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
500ml. Χυμό ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτα γλώσσας
1 Κιλό πατάτες
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπούκοβο
1 Πρέζα κανέλα
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
500ml. Χυμό ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες. Τις στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, τη κανέλα και τη ρίγανη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό ντομάτας με το λάδι το μέλι και το βαλσάμικο και περιχύνουμε το φαγητό.
- Ψήνουμε στον αέρα για μία ώρα στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: