ΥΛΙΚΑ
600γρ. Κιμά
500γρ. Μακαρόνια
1 Αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Κιμά
500γρ. Μακαρόνια
1 Αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ ζυμώνουμε τον κιμά, με το αβγό, το πολτό σκόρδου, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε κεφτεδάκια.
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τους κεφτέδες και τους αφαιρούμε από τη τηγάνι. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τους κεφτέδες και τη ντομάτα, βασιλικό αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τους κεφτέδες και τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: