ΥΛΙΚΑ
500γρ. Χυλοπίτες
400γρ. Λουκάνικο χωριάτικο
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Χυλοπίτες
400γρ. Λουκάνικο χωριάτικο
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά.
- Προσθέτουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα, το πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό και το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: