ΥΛΙΚΑ
1 Κουτάκι μπύρα
2 Κύβους ζωμό κότας
4 Πατάτες κομμένες στα 4
Ρίγανη
Μπούκοβο
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 Λάχανο μικρό κομμένο σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κουτάκι μπύρα
2 Κύβους ζωμό κότας
4 Πατάτες κομμένες στα 4
Ρίγανη
Μπούκοβο
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 Λάχανο μικρό κομμένο σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε το κύβους σε μια κατσαρόλα μαζί με τη μπύρα σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράσει βάζουμε τις πατάτες, τα καρότα το κρεμμύδι, τα λουκάνικα και το λάχανο, τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: