ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά μοσχαράκι
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κιλό ντομάτες
Βούτυρο
1 Πακέτο μακαρόνια
Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά μοσχαράκι
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κιλό ντομάτες
Βούτυρο
1 Πακέτο μακαρόνια
Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες.
- Λιώνουμε το βούτυρο, σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πολτό σκόρδου και ροδίζουμε το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τις ντομάτες τις οποίες έχουμε ψιλοκόψει.
- Σιγοβράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα.
- Βράζουμε τα μακαρόνια, σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με το κρέας περιχύνουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: