ΥΛΙΚΑ
400γρ. Κιμά χοιρινό
400ρ. Κιμά κοτόπουλο
2 Λουκάνικα
1 Κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
2 Αβγά
4-5 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά κόκκινη
Πάπρικα
Κόκκινο πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Κιμά χοιρινό
400ρ. Κιμά κοτόπουλο
2 Λουκάνικα
1 Κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
2 Αβγά
4-5 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά κόκκινη
Πάπρικα
Κόκκινο πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφαιρούμε το εξωτερικό περίβλημα από το λουκάνικο το κόβουμε σε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο multi, μαζί με το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
- Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: