ΥΛΙΚΑ
550γρ. Φράουλες
1/2 Μήλο τριμμένο
400γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
550γρ. Φράουλες
1/2 Μήλο τριμμένο
400γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε, στραγγίζουμε τις φράουλες και αφαιρούμε το κοτσάνι τους. Τις πιέζουμε με τα χέρια για να λιώσουν.
- Τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία, προσθέτουμε το μήλο και το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Βράζουμε για 15 λεπτά.
- Σβήνουμε τη φωτιά.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά και βάζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρώμενα βάζα. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Κανω μαρμελαδα φραουλα αλλα μου βγαζει πολλα υγρα με συνεπεια να μη μου δενει κ αναγκαζομαι να τη σουρωνω .
ΑπάντησηΔιαγραφήΤτου χρονου θα δοκιμασω την δικη σου συνταγη .
Το λαθος που κανω μαλλον ειναι οτι τις καθαριζω πρωτα κ κατοπιν τις πλενω.
Δεν ξέρω αν βάζεις το μήλο. Αυτό βοηθάει στο να μην έχει υγρά.
Διαγραφή