ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
2 Λουκάνικα χωριάτικα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
30ml. Βότκα
Αλάτι
Πιπέρι
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
120ml. Κρέμα γάλακτος
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
2 Λουκάνικα χωριάτικα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
30ml. Βότκα
Αλάτι
Πιπέρι
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
120ml. Κρέμα γάλακτος
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη γέμιση από το λουκάνικο και τη σοτάρουμε. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες αλατίζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη βότκα και τη κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 1-2 λεπτά ακόμη.
- Προσθέτουμε τις πένες, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: