ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκώτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκώτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό σκόρδου, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Πλένουμε καλά το συκώτι κόβουμε 4 κομμάτι με ομοιόμορφο πάχος και τα βάζουμε στη μαρινάδα.
- Το βάζουμε σ ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και το περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: