Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
Μπούκοβο
Αλάτι χοντρό
Πάπρικα καπνιστή
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις πατάτες τις καθαρίσουμε και τις κόβουμε σε μπαστουνάκια, όπως όταν τις τηγανίζουμε. Τις ζεματάμε για 1 λεπτό σε νερό που βράζει και τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε την πάπρικα, το μπούκοβο, το πολτό σκόρδου, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
  • Τις βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου, στην οποία έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα και τις πασπαλίζουμε με το αλάτι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: