ΥΛΙΚΑ
450γρ. Γαιούρτι ολόπαχο
150γρ. Ζάχαρη άχνη
150γρ. Κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
450γρ. Γαιούρτι ολόπαχο
150γρ. Ζάχαρη άχνη
150γρ. Κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά σ ένα μπολ και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα. Το βάζουμε σ ένα μπολ αν έχουμε μεταλλικό ή και πλαστικό και το βάζουμε στη κατάψυξη. Ανά μισή ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε ελαφρά, αυτό το κάνουμε 4-5 φορές για να γίνει αφράτο.
- Σερβίρουμε με σιρόπι τις επιλογής μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: