ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ντομάτα τριμμένη
4 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Βασιλικό
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ντομάτα τριμμένη
4 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Βασιλικό
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: