Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
3 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
3 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
250ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
250γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας και αφού στραγγίσει καλά το αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. 
  • Στη γάστρα ή σ ένα ταψί με καπάκι στρώνουμε το μισό τριμμένο τυρί από στρώνουμε τις μισές πιπεριές και απλώνουμε το κρέας. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και τις υπόλοιπες πιπεριές. Περιχύνουμε με το χυμό ντομάτας και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς και κλειστό το καπάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: