ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο, να ροδίσει. Συμπληρώνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε το κονιάκ και το κρασί και τη ντομάτα. Ρίχνουμε λίγο θυμάρι. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: