Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
500γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
250γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
400ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. 
  • Βάζουμε τα μανιτάρια το μπέικον και το μισό τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε καλά.
  • Περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: