Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ
4 Πατάτες
3 Καρότα
Λίγο δυόσμο
Πιπέρι
Αλάτι
Κύμινο
Τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε. Τα χτυπάμε στο multi με τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε μπιφτέκια και τα περνάμε πάλι από τη φρυγανιά. Τα βάζουμε σ ένα ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς. Στη μέση περίπου του ψησίματος τα γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: