ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 Κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
2 Πράσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
300γρ. Κατίκι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
2 Αβγά χτυπημένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 Κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
2 Πράσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
300γρ. Κατίκι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
2 Αβγά χτυπημένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα χορταρικά και τα μυρωδικά, αλατίζουμε και τα πιέζουμε με τα χέρια μας να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το κατίκι, τα αβγά, λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και βάζουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: